RO Study
👤
Duntsupertare
Duntsupertare
05-11-2015
Limba română
a fost răspuns
analizaț verbul a deranja
Răspuns :
Bodeasebastian
Bodeasebastian
05-11-2015
a deranja=verb predicativ, mod indicativ, timp perfect compus, pers:(Nu am propozitia, deci nu pot raspunde la persoana), numarul(Nu am propozitia), conjugarea a intai, functie de predicat verbal.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Structura Si Masa Molara A Primilor Opt Normal Alcani. 2. Izomerii Hexanului: Formula De Proiectie Si Formula Restransa. 3. Exercitiul Din Screenshot, De Ara
[tex]78 \div ( - 6) \\ [/tex]какой Ответ ?
Care Este Motivului Conflictului Dintre Mama Si Fiica La Inceputul Romanului? (Baltagul)
Dau Coroana Va Rogg Imi Trb In 30 De Min
Sublineaza In Fragmentul Dat Verbele La Modul Indicativ Timpul Prezent ,,Ei Stau O Clipa Fata-n Fata Cu Ciocurile La Pamant. Apoi, Deodata-si Iau Avant Si Lupta
Va Roooog Este Pt Mâine
Realizati O Compunere De 100 De Cuvinte Despre Ti-ar Placea Sa Fi Un Om Bogat.
Se Consideră Triunghiul ABC Și Punctele D, E În Plan Astfel Încât BD (vector)= 2/5 BC (vector) Și CE (vector)= - 3/5 AC Vector. Fie Punctul M Aparține AD Cu Pro
Menţionează Felul Subordonatei Subliniate In Secvența: Este Aceea Deschidere Către Ceea Ce Este Nou,necunoscut
2. Scrie Un Text, De Minimum 100 De Cuvinte, În Care Să Compari Întâmplarea Prezentatăîn Text (cumpărarea Unui Produs De La Un Negustor) Cu Felul În Care Tu Și