RO Study
👤
Oantadan
Oantadan
05-11-2015
Limba română
a fost răspuns
poezia toamna a adus cu ea haina ei de
Răspuns :
Rebus
Rebus
05-11-2015
aur splendid colorat si lucitor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Duel După George Topârceanu Care Sunt Personajele Textului?
26. Arătaţi Că, Oricum Am Alege 5 Numere Naturale, Există Cel Puțin Două Care Dau Același Rest La Împărțirea La 4.
Va Rog...e Urgent!!!găsiți Sinonimul Cuvintelor Din Stânga Și Treceți Le În Partea Dreapta ( Fiecarui Cuvânt Îi Revine Cate Un Sinonim De 5 Litere) Astfel Încât
Un Perete Are Forma Unui Dreptunghi Cu Dimensiunile De 6m Si De 3m. Acesta Este Acoperit Cu Placi De Faianta In Forma De Patrat Cu Latura De 25 De Cm. Numarul P
Dacă Funcția F:R-≥R Și F(x)= X/(x^2+x+3) Sa Se Demonstreze... Ceea Ce Scrie In Prima Imagine Atașată. Mă Poate Ajuta Cineva Să Îmi Spună Dacă Rezolvarea Din Al
Calculati:1.a) -2,75-15/10b) (-4/9):(-2/3)c) 0,58(3):(-7/9)d) 1:(-3 1/7) E) (-4 1/16):65/8f) [(7/12-3/20)-(5/24-0,1)]×(-8 6/13) Repede Daca Se Poate
Bună. Îmi Poate Da Și Mie Cineva Sensul Lui Război. Plsssss
9. Soarecele Vrea Să Devină Detectiv. Tu Ce Vrei Să Devil? Notează Pe Etichetele De Mai Joscâte O Meserie Pe Care Ai Vrea Să O Al.Dau Coroana
Arătați Ca A ⊂ B, Unde: Aveți In Poza E Și F Pls
Va Rog, Am Nevoie De Ajutor2. Există Personalități Care Au O Stea Pe Aleea Celebrităților, Dar Care Nu Au Putut Fi Incluse În Niciuna Dintre Cele 5 Categorii: D