RO Study
👤
Edwardx
Edwardx
05-11-2015
Geografie
a fost răspuns
punctul extrem al asiei estic
Răspuns :
Florin12345
Florin12345
05-11-2015
in est este capul dejenev
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma Sa Scriu Traducerea In Engleza A Scrisorii Mele :Draga Delia,A Sosit Craciunul.Mi-am Instalat Luminitele Si Am Pus Globuri In Brad.Am Asezat B
Pentru Numerotarea Paginilor Unui Dictionar Enciclopedic S-au Folosit 6 837 Cifre. Cate Pagini Are Dictionarul ? Ajutor! Raspunsului Complet Dau ' Multumesc '
Sa Se Determine Un Nr. Natural Cuprins Intre 1000-1300 , Multiplu De 13 Si Care, Impartit La 7 Si 9 , Da Restul 1.URGENT!!!
1.mareste De 3 Ori Jumatatea Nr 20,apoi Micsoreaza Rezultatul Cu 172. Bunicul Are In Livada 24 De Pruni Si De 3 Ori Mai Puntini Meri. Cati Pomi Fructiferi Ar
Care Sunt Cei Mai Tineri Munti Din Africa
Suma A4nr Este 83 Primul Nr Este 30si Este De 5orimai Mare Decat Al Doilea Nr Al Treilea Este De 4ori Mai Mare Decat Al Doilea Afla Nr
Imi Trebuie Doar Traducerea liner, Plane, Captain ,steward
M-am Gândit La Un Număr.îl Dublez Apoi Adun Cu 15 Si Rezultatul Îl Împart La 3.Obțin Numărul 17.Care Este Numărul La Care M-am Gândit?
Dintre Numerele A=3,71 Si B=3,(71) Mai Mare Este Numarul ?
Un Sfert Din Numarul Cuburilor Pe Care Le Are Maria Sunt De Culoare Rosie.Jumatate Din Rest Sunt Albastre,iar Restul Sunt Verzi,galbene Si Portocalii In Numar E