RO Study
👤
Edwardx
Edwardx
05-11-2015
Geografie
a fost răspuns
vanturile care bat spre Indo China se numesc :
Răspuns :
Valibossdeboss
Valibossdeboss
05-11-2015
musoni.dak nu esti sigur cauta pe net
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna!!!spuneti-mi Va Rog Familia Lexicala A Cuvantului a Obosi (patru Cuvinte)
Mihai Vrea Sa Cumpere 3.5 Kg De Zahar. Zaharul Este Ambalat cutii De 700g. Cate Pungi Trebuie Sa Cumpepre?
1.Se Considera Evenimentul Aruncarii Unui Zar . Care Este Probabilitatea Ca Nummarul Optinut Sa Fie Prim ?2. Aruncam 2 Monede . Care Este Probabilitatea Sa Obti
Imi Puteti Spune Daca Urmatoarele Propoziti Sunt Comparati:-parul Ii Era Si El Ca Neaua-enegic Ca Intotdeauna-luminosi Ca Atunci Cand Sosira Prima Data In Valea
Ce Face Un Oceanograf??? Imi Trebuie Urgent...ptr Facultatea..unei Prietene
Ce Linii Se Folosesc La Scrierea Literelor:O,C,M,I,V,L,N,U,z,S.cine Ma Poate Ajuta
Ajutati-ma Va Rog!un Text In Limba Engleza Despre O FAMILIE IMAGINARA Sau REGULI NOI DE SCOALA In 15propozitii
La Ora De Consiliere Eleviii Clasei A 6a Hotarasc Sa Achizitioneze Un Aparat De Fotografiat . Pentru Acesta , Ei Doresc Sa Gaseasca Oferta Cea Mai Buna . Pretul
1.Demonstrati Ca {x∈Z | |x+1|=|x|+1}=N.2.Calculati: A) X-x-(-x)-[-(-x)] b) Y-{y-[y+(-y-1)]}. Va Rog, Ajutati-ma !
Daca Un Numar Natural ''a'' Il Marim De 10 Ori,iar Rezultatul Il Marim De 120 De Ori Obtinem 3600. Aflati Numarul ''a''.