RO Study
👤
Lollyy
Lollyy
04-11-2015
Limba română
a fost răspuns
vreau și eu o compunere cu imaginea de sine
Răspuns :
Andreea294
Andreea294
04-11-2015
Si imaginea de sine inseamna cum esti tu cum ar fi :buna la suflet, cum te comporti cu oamenii etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Enunturi In Care Sa Folositi Pronumele Personale : Le , Li , Ii , I , Lor , Lui , -i , L
Ce Semnifica Urmatoaele Versuri ? "Călăream Pe Un Cal Și Deodată-am Văzutcă Eu Sunt Calul AcelaȘi Deodată-am Văzut Că Ei Doigalopează Pe Mine.Mă Învolburam Și D
Imi Puteti Explica Numerele Rationale.
Hei!Ma Puteti Ajuata Si Pe Mine Un Pic, Va Rog.Am Nevoie De Ajutor Trebiue Sa Fac O Argunemtare Pe Baza Urmarorul;ui Citat "In Iubire Si-n Razboi Este Totul Pe
Urgent La Matematica!de Scris Polinomul Ce Poseda Radacinilea) 4 Si -11b)-3 , -2, 7 sau Cine Poate Sa Rezolve Ecuatia X La A 3 +3xla A Doua+7x+5=0va Roggg Mul
Intr-o Urna Se Gasesc Un Numar De Bile Albe, ,bile Negre Si Bile Rosii ,direct Proportionale Cu Numerele 2,3 Si Respectiv 7 a) Daca In Total Sunt 60 De Bile , A
Mihai V-a\va Promis Ca Va/v-a Merge Cu Voi.El V-a/va Pleca Dis-de-dimineata.Cand V-a/va Telefonat,ati Recunoscut Ca Era Nepotul Vostru.El N-are Nici O Grija Can
Vreau Sa Imi Traduceti Propozitiile: 1.Hast U Das Ersehprogramm? 2.Was Gibt Es Denn Heute Abend? 3.Dokumentarfilme Sind Langweilig. 4.Gibt Es Keinen Krimi? 5.Ic
Puteti Sa Imi Ziceti Va Rog Imaginie Artistice Din Calin (Clin File Din Poveste ) URGENT !! Multumesc Anticipat !
Media Aritmetica Cum Se Afla ?