RO Study
👤
Creatza3
Creatza3
04-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă verbul dicendi??
Răspuns :
DobraDenis
DobraDenis
04-11-2015
Verbul "dicendi" tradus din latina inseamna "a spune", "a zice".
Answer Link
Oancea2
Oancea2
04-11-2015
om de bine, având meșteșugul vorbirii – Calitățile oratorului
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completati Enunturile De Mai Jos ,dupa Modelul Urmator :Se Grabea [pt A Nu-l Prinde Noaptea [ca Sa Nu -l Prinda NoapteaBunicul A Cumparat O Strop
Un Cerc Cu Raza De 5 Cm Are Lungimea Egala Cu ..?
O Compunere În Care Să Fie Imaginată discuția Ta Cu Un Prieten Pe Care Vrei Să Îl Convingi Să Citească O Carte Dragă Ție.. ????
Daca As Avea Inca O Dată Numarul De Culori Pe Care Le Am, As Avea Cu 10 Culori Mai Mult Decat Trei Sferturi Din Numarul Culorilor Pe Catre Le Am. Cate Culori Am
Selectati Din Primele Cinci Strofe Ale Poeziei Pasa Hassan Secventele Care Se Refera La Cele Doua Ostirea Romana Aflata In Conflict Cu Ostirea Otomana... Vreau
Raportul Dintre Masura Complementului Si Masura Suplementului Unui Unghi Este De 1/4. Aflati Masura Unghiului.
Spunetimi Mai Pe Indelete Cu Se Fac Proportile De Clasa A 6 De Exemplu 3 Supra Doi Este Egal Cu X Supra 5
Semnificatia Titlului ,,Imnul Luminii'' ''Romania Pitoreasca'' ''Nostalgia'' Va Rog Raspuns Cat Mai Repede!
Daca As Avea Inca O Dată Numarul De Culori Pe Care Le Am, As Avea Cu 10 Culori Mai Mult Decat Trei Sferturi Din Numarul Culorilor Pe Catre Le Am. Cate Culori Am
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 910 Cm.Stiind Ca Latimea Reprezinta 2/3 Din Lingime,care Sunt Dimensiunile Lui?