RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-11-2015
Istorie
a fost răspuns
Care sunt etapele etnogenezii romanilor??
Răspuns :
AnaMariaJkl
AnaMariaJkl
04-11-2015
Cred ca romanizarea dacilor (care s-a format in sec 2-8 în spațiul carpatic danubiano pontic la N si la S de Dunare) și asimilarea slavilor de catre daco-romani.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma, Imi Trebuie Pana Joi. Un Oxiacid Contine 32,65% Sulf Si 65,31 Oxigen. El Reactioneaza Cu 168 Grame Solutie De Hidroxid De Sodiu (NaOH) Cu Con
Scrieti O Compunere Despre Localitatea Natala:constanta
Va Rog Ajutati-ma.Am Si Eu Nevoie De O Legenda Despre Un Animal.
Propozitii Cu Ortogramele Sau S-au, I-a La,nai N-ai,sa -sa,n-eam,neam
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 16. Daca Din Suma Lor Scadem Diferenta, Obtinem 24. Care Sunt Numerele Si Cum Le-ai Aflat? URGENT!!!
Scrie O Compunere Dialogata , De Aproximativ Zece Replici , In Care Doi Prieteni Sa-si Impartaseasca Impresiile De Vacanta , Folosind Cat Mai Multe Tipuri De Ad
Cum Se Rezolva Ecuatia Asta ? x+1 Pe 2 Totul La -1
Calculeaza A+b+c+d , Stiind Ca: a=(c-b)×19 b=3 Pe 4 Din C c=4 Pe 9 Din D D Este De 18 Ori Mai Mare Decat 27
Grupeaza Convenabil Termenii Adunarilor De Mai Joc, Pentru A Calcula Mai Reppede. A) 1285+3001+1999+1715 B) 149+148+147+1
Desenati Intr-un Triunghi ABC In Care AB=3cm Si BC=2cm. Precizati Care Dintre Triunghiurile De Mai Jos Sunt Dreptunghice. VA ROG AM MARE NEVOIE DE AJUTOR DAU 4