RO Study
👤
JessieMary
JessieMary
04-11-2015
Matematică
a fost răspuns
1785 la puterea 245
URGENT VA ROG!!
Răspuns :
Gaborluiza
Gaborluiza
04-11-2015
Trebuie sa faci asa: 1785x245=437.325 Trebuie sa faci astfel deoarece nu il poti inmulti pe 1785 de 245 de ori...... Sper ca ti-am fost de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Enunturile Armata Romana A Obtinut Victorii Importrante La ............... , ................... Si ...............
Formuleaza Doua Enunturi Cu Caracter Istoric, Care Demonstreaza Descalecatul Tarii Moldovei Cu Originari Din Maramures Va Rog, Ajutor, Am Nevoie Pana Maine!!!!1
Aflați Dimensiunea Unui Teren In Forma De Dreptunghi, Știind Ca Lățimea Este Cu 25 Cm Măi Mare Decât Trei Sferturi Din Lungime, Iar Perimetrul Dreptunghiului Es
Un Obiect Este Situat În Fața Unei Lentile Convergente La O Distanta De 4 Ori Mai Mare Decât Distanța Focală A Lentilei. La Ce Distanta De Lentilă Se Formează
Transformați În Fractii Zecimale:a)7 Supra 25b)3 Supra -8c) -5 Supra 11d) -13 Supra 6
Am Nevoie De O Descriere A Cartii ''Fram Ursul Polar'' , De Care Copii Din Clasele 1-4 Sa Se Poata Prinde Ce Carte Este. Accept Si Ghicitoare. Multumesc!
Ordonați Descrescător Fracțiile Următoare Patru Cincimi,patru Optimi,patru Pătrimi,patru Zecimi Și Patru Șeptimi. Mulțumesc
Răsfoind O Culegere De Matematică De La Librăria Magazinului Luca A Descoperit Următoarea Problemă Un Dreptunghi Are Perimetrul De 16 Cm Care Pot Fi Dimensiunil
Formuleaza O Intrebare Cu Cuvantul Steaua
Deschidem Paranteza Radical Din 2 Minus Radical Din 3 La Puterea A 2 Închidem Paranteza Minus Deschizi Paranteza Radical Din 2 Minus 1 Închidem Paranteza, Desch