👤

In Alcatuiti 5 enunturi cu exprimari cacofonice si apoi corectatile.trodu aici întrebarea ta

Răspuns :

Iona
am vazut o fata ca Claudia.                                                                                         
CORECT: am vazut o fata ca si Claudia                                                                          am observat ca crinul s-a ofilit                                                                                      CORECT: Am observat ca s-a ofilit crinul.                                                                    placinta arata ca colacul;                                                                                             CORECT: Placinta arata ca si colacul.                                                                          acesta planta arata ca cartoful.
   CORECT:Aceasta planta arata ca si cartoful.                                                                ei se joaca ca copii.                                                                                                   CORECT:ei se joaca ca si copii.                                                                                        SPER CA TE-AM AJUTAT