RO Study
👤
BiAnca20041
BiAnca20041
03-11-2015
Limba română
a fost răspuns
pe unde a calatorit Apolodor ?
Răspuns :
Luzzmama
Luzzmama
03-11-2015
In Africa si Asia
Polul sud , desigur ..
Answer Link
Elieliana
Elieliana
03-11-2015
Africa Asia si polul Sud
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Dreptunghi Are Aria Egala Cu A² - 4b² , Iar Lungimea Este Egala Cu A + 2b , Unde A > 2b > 0 . Determinati Perimetrul Dreptunghiului . MULTUMSC
Cum Se Numea Istanbulul Pina La Cucerirea Otomana? ce Inportanta Avea Instanbulul Pentru Imperiulu Otoman Si Din Ce Considerata? Ajutatima Va Rog
Ce Masa De Apa Poate Fi Incalzita De La 10 grade Pina La 50 De Grade , Arzind 30 G De Alcool , Daca Randamentul Instalatiei Este De 0,85 ? (c=4200J/kg*grade)q=1
Imaginati-va O Discutie Intre Un Cal Si Un Caine.Vorbiti Despre Infatisarea Lor, Modul Lor De Hranire Si De Inmultire. Ajutor!!!!!! Dau 20 De PUNCTE!!!! Multume
Hey,maine Am Meditatie La Engleza Si Am Nevoie De Voi Sa-mi Traduceti 2-3 Propozitii:1. Anul Acesta,de Craciun,imi Doresc: Un Atlas , Oimprimanta Si Dulciuri.2.
1+3+5+7....+19 Ajutatima Carey Stie
A-b=548 a÷b=3 Rest 66 a+b=? Vreau O Rezolvare Completă,vă Rog!
VA ROG AJUTATI MA ndentificat Locutiubile Verbale din Urmatorul Text Si Anlizatile Mie Unuia Stiu Ca Nu-mi sufla Nimeni In Bors Cand Vad Ca Mata face Marazur
Alcatueste Propozitii In Care Lexemele Vechi,deosebit Sa Aiba Alt Sens
M-am Gandit La Un Numar .Il Inmultesc Cu 4 ,impart Rezultatul Obtinut La 2,apoi La 3 Si Obtin 2 .La Ce Numar M-am Gandit ?Cine Raspunde Dau Mai Multe Puncte