RO Study
👤
Relik
Relik
03-11-2015
Engleza
a fost răspuns
cum se scrie 40 in engleza
Răspuns :
Iakaiaka11
Iakaiaka11
03-11-2015
sigur este forty
aper ca te-am ajutat
Answer Link
Аноним
Аноним
03-11-2015
40 forty
Bafta ! Coroana ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Musuroi Sunt 798 Furnici.dintre Acestea 116 Lucratoare'cu 125 Mai Multi Pui, Iar Restul Paznici.cate Furnici Pazesc Musuroiul?
Rezolvati: Vesnicia > O Zi, Un An, O Viata. Un Pacat = Vinovat De Pedeapsa, Viata =f Scurta, Iertare Se Gaseste In Isus Hristos Implinind Cuvintele Lui. Intr
Media Aritmetica A 3 Numere Este 31. Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Media Aritmetica A Primelor Doua Este 21 Iar Media Aritmetica A Urmatoarelor Doua Este 40.
Lacul Codrilor Albastru Nuferi Galbeni Îl Încarca; Tresarind În Cercuri Albe El Cutremura O Barca. Si Au Trec De-a Lung De Maluri, Parc-ascult Si Parc-astept Ea
Dati sinonime Expresilor : -a Vedea Lumina Zilei-a Arde Gazul De Pomana-a Face Din Tantar Armasar cine Ma Poate Ajuta ???
Alcatuiti Cate Un Enunt Cu: N-ai Nai C-ai Cai M-ai Mai C-au C-am C-ati M-au M-ati M-am.Plzzzzzzzzzzzz!
Precizati Doua Cauze Pri Care Sa Explicati Faptul Ca In Asia Se Inregistreza ,de La Sud La Nord ,toate Tipurile De Clima Ale Globului
Gasiti Cate O Unitate Frazeologica Pentru Urmatoarele Cuvinte:a Da Ortul Popii; A Lua La Rost; A O Lua La Sanatoasa; A Bate Campii
Un Romb ABCD Are Latura De 12cm Si Masura Unghiului C = 60 Grade. Atunci Diagonala BD Este Egala Cu ........... .In Rombul ABCD, Masura Unghiului BCD Este 45 De
Propoziti Cu :a Face Pe Marioneta ,calm, A Incremeni