RO Study
👤
PITIKOt1
PITIKOt1
03-11-2015
Limba română
a fost răspuns
campul lexical al culorilor
Răspuns :
Denismaster
Denismaster
03-11-2015
Campul e:rosu,galben,albastru,maro,gri,verde,mov,indigo,etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Aria unui Triunghi Echilateral Este 9√3 Cm², Atunci aflati perimetrul Triunghiului
Va Rog Frumos Am Nevoie Sa Imi Spuneti Ideiile Princilale Din Harp Alb De Ion Creanga ,..... Vo Rog Fara Copiet De Pe Internet...... Marchez Cel Mai Bun!!!!!!!!
Se Considera Functia F:R->R , F(x) =3 (x-2)+5 . Valoarea Functiei F Pentru X =2 Este ...
O Pusca De Jucarie Are Un Resort Cu 250 N/m,comprimat Cu 5 Cm.Cand Se Destinde Resortul Este Aruncata O Bila Cu Masa De 1 G.Care Este Viteza Maxima Pe Care O Po
Suma Ariilor Tuturor Fetelor Unui Cub Cu Muchia De 10 Cm Este Egala Cu ... Cm Patreati
Am Nevoie De Niste Istorioare Ale Matematicii Despre relatii Trigonometrice rapid Va Rog
In Figura Urmatoare Perimetrele Triunghilor Aob,boc,doc Si Aod Sunt In Ordine 18cm,16cm,18cm Si 16cm.daca Ac=bd=10cm,afla Perimetrul Dreptunghiului Abcd.
Un Fermier A Insamantat Cu Grau 1/2 Din Intreaga Suprafata A Fermei , Cu Porumb 1/2 Din Rest , Cu Sfecla 1/3 Din Noul Rest Si I-au Mai Ramas 24 Ha Pentru Cultiv
Cat Face Radical Din 9 Radical Din 2?
Cum Se Face Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Scop Din Enunturile : A Venit La Mine Pentru Un Sfat. Pentru A Te Lua La Cercul De Informatica , Am Tr