RO Study
👤
Doinita99
Doinita99
03-11-2015
Matematică
a fost răspuns
calculati va rog: (3√5) la puterea a 2
Răspuns :
Gyoanacrskyr
Gyoanacrskyr
03-11-2015
[tex] 3^{2} *( \sqrt{5} ) ^{2} [/tex]
9* 5=45
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Poate Intra La Biochimie Cu 7,97?
Deseneaza Un Tabel Asemanator Si Completeaza Masurile. A Rog Dau Coroana !!!!!urgent !!!!
Fie Dreapta D , Punctele A, B, C Situate Pe Dreapta In Aceasta Ordine Si M Mij. Seg. BC, Astfel Incat AB= 7,6 Cm Si AC=10cm. Caculati Lungimile Seg. BC Si AM.
4.Organismele Într-un Ecosistem Pot Fi Clasificate Ca Producători, Consumatorisau Descompunători. Producătorii Furnizează Hrană Pentru Consumatori. Unorganism C
"Cea Mai Veche Carte De Bucate Din Europa Care Ofera O Imagine A Gastronomiei Imperiului Roman Este Cea A Lui M. Gavius Apicius." Transcrie PP Si Prop. Subord.
11 Scrie Din Poeziera) Trei Cuvinte Care Conin Grupurile De Sunete Oa" (2) Ca" (1b) Cuvinte Din Ambele Texte Cu Grupurile De Litere Inviare (0)Mai Multi Copii
Urgent Va Rog Analizati Subiectele Si Predicatele Din Propozitii: Copii Au Facut O Excursie In Delt. Ei Au Cunoscut Multe Vietuitoare. In Delta Traiesc Multe
Ionut Afla Ca Vechii Egipteni Foloseau O Sfoara De 12 Noduri Egal Departate Si Trei Tarusi Pentru A Putea Forma Un Triunghi Cu Un Unghi Drept.Ionut Este Nedumer
Precizează Ce Fel De Numeral Există În Enunţul: „Adică Eu N-am Mâncat, Dar Am Primit, Iar Pâinea Aia A Fost Mpărţită Între Noi Doi."
1. Numărul "1 Supra A" Al Numărului "a" Se Numește ? 2. Expresiile A√b Si C√b Se Numesc Radicali ?