👤
Purdelacc
a fost răspuns

un dialog intre tine si eroul preferat 

Răspuns :

Intr-o zi fiind foarte suparat deoarece copiii de la scoala radeau de mine ma plimbab prin centrul orasului.Deodata un raufacator explodeaza o banca si incearca sa fure banii din seif.Cu el mai era un raufacator mai micut de inaltime.Pe jos am vazut un baston .L-am luat si l-am lovit peste cap acesta lesiinand.Deodata apare spider-man eroul meu preferat .Acesta il prinde pe raufacatorul mai puternic si asteptand politia imi spune:
-Felicitari ai dat dovada de o vitejie foarte mare azi .Dar totusi vad ca esti foarte suparat.De ce?
-Iti multumesc dar toti de la scoala rad de mine deoarece invat bine si nu sunt bun la sport.
-Drept rasplata deoarece esti foarte curajos iti voi da o super putere si te voi numi asistentul meu.
-Multumesc,multumesc mult.
-Ok vine politia sa plecam.
Rawan
  Din cele mai vechi timpuri am admirat o personalitate pozitiva a desenelor animate, o existenta ce mi-a marcat profund copilaria si  numai prin factori pozitivi.  Sportacus, renumit in lumea infantilitatii, este eroul meu! Am avut placuta ocazie de a-l intreba marile mele curiozitati, la un mall din Bucuresti, venit in vizita pentru fanii lui romani : 
-Hei! De-ai sti cat de mult de admir! Esti eroul meu, idolul meu, o perfectiune intruchipata! Vreau sa te ia drept exemplu in viata si sa-i ajut pe altii folosindu-ma doar  de fructe si energia pozitiva pe care mi- o dau.
- Sunt mandru ca exista copii cu o mentalitate ca a ta, copii care au inteles inca de la bun inceput ceea ce desenul a vrut sa transmita. 
-Dar spune-mi! De ce mereu tu trebuie sa-l salvezi pe Robi Putrezitu'? El face mereu fapte rele, este personajul negativ!El strica tot! 
-Pentru ca suntem oameni si indiferent de caracter trebuie sa ne ajutam. Robi nu stie niciodata ce face si chiar si asa..nu-i iese vreun plan stabilit de el. 
-El cum supravietuieste daca nu consuma fructe?
- Dar este imposibil!Sigur consuma si el fructe. Doar ca se ascunde, nu vrea sa-l vada cineva. 
-O sa continui sa mananc fructe, pentru ca stiu ca e bine si pentru ca vreau sa fiu ca tine! 
- Atunci, ei bine, chiar sunt fericit, insa timpul a expirat. Te astept in septembrie, revin aici. 
-Abia astept. Pe curand!
-Numai bine!