RO Study
👤
Matemate1
Matemate1
03-11-2015
Limba română
a fost răspuns
înțelesul cuvântului ogeacuri
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-11-2015
Ogeacuri=spati Sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continentul Cu Cea Mai Mare Desitate A Populatiei Este
AJUTOR! In Trapezul MNPQ Cu MN||PQ,notam Cu E Si F Mijloacele Laturilor[MQ],respectiv[NP].Stiind Ca MN=6 PQ=10cm,m(A)EFB) C) Dau 60 Puncte
MOMENTELE SubiectuluiAMINTIRI DIN COPLILARIE DAU COROANA URGENT SUNT IN ORA EXPOZITIUNEAINTRIGADESFĂȘURA ACTIUNIIPUNCTUL CULMINANT DESNODAMANTULDAU FOARTE MULTE
Alcătuitii Propoziții Cu:1)arie Vizuala 2)conjuctiva 3)lizozim 4)pupila Urgentttttt
Într-un Pahar Se Află O Soluție De Zahăr În Apă. Masa Soluției Este De 360, Iar Cea A Zahărului De 28,8. Care Este Concentrația Soluției? Urgent Vă Roggg
16. A) Reprezentați, Prin Enumerarea Elementelor, Mulțimea:1) A={x| XEN, X<8};
C) Identifică Termenii Comuni Celor Două Fragmente, Arătând Di Fe Renţa Dintre Cele Două Texte În Ceea Ce Priveşte Succesiunea Acestor Cuvinte
Formulează Enunțuri În Care Cuvintele De Mai Jos Să Fie Pe Rând Adjectiv Și Substantiv
Fișa Personală În Lb Franceză Ma Numesc David Am 11 Ani Traiesc In București Am Cetățenie Română Învăț La Școală Șerban Vodă In Clasa A V A C Culorile Mele Pref
2. Read The Text Again And Answer The Questions.a)Where's Imogen's Bedroom ?b)What Colour Is Her Room?c)Where Is Caleb And Lois's Rec Room?d)What's In The Movie