RO Study
👤
Danielat98
Danielat98
02-11-2015
Limba română
a fost răspuns
influenta culturii in comunitate
Răspuns :
Mikustefan
Mikustefan
02-11-2015
daca inveti engleza, am un text despre cultura si este indicat influenta acestea asupra societatii (traditii,obiceiuri) si asupra crearii si adoptarii legilor in stat etc ai nevoie?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dovleac Luminos Cum Se Mai Spune E Din 7 Cuvinte
DE CATE ORI TREBUIE SA FIE MAI MARE LUNGIMEA UNUI DREPTUNGHI DECAT LATIMEA LUI , PENTRU CA PERIMETRUL DREPTUNGHIULUI SA FIE DE 2 ORI MAI MARE DECAT PERIMETRUL P
Spuneti Timpul Si Spatiul Din Urmatoarele Basme:Greuceanu ;Aleodor Imparat ;Zana Marii .Argumentati Raspunsul(Spuneti De De Esta Asa ).......
Lăţimea Unui Dreptunghi Este De 4 Ori Mai Mică Decât Lungimea. Aflaţi Dimensiunile Dreptunghiului Ştiind Că Perimetrul Are 570 De Metri.
Va Roooog Exercițiul I
Fie Functia F:R-R, F(x)= -x^2+2mx-(m-2)^2. Determinati Valorile Reale Ale Lui M, Pentru Care Functia F Are Cel Putin Un Zerou
Ia Pe Rand Din 64 Toate Cifrele.coloreaza Toate Numerele Care Sunt Rzultate Ale Operatiilor Efectuate
Care Sunt Serviciile Bancare Electronice răspunsuri Pentru Clasa A |||-a
Un Vas Cubic Cu Muchia De 10 Dm Se Umple Cu Apa.Apa Se Varsa Intr-un Paralelipiped Dreptunghic Cu L=16 Dm ,l=5 Dm Si H=15 Dm.Calculati Pana La Ce Inaltime Se Ri
Am Si Eu Nevoie De Cel Insemnat!Va Rog!