RO Study
👤
Danuta124
Danuta124
02-11-2015
Engleza
a fost răspuns
eseu never bend your head always hold it high
Răspuns :
Olgutacimpan
Olgutacimpan
04-11-2015
Nu te lasa niciodata batut, tine-o mereu inainte :), sper ca team ajutat macar cu aceasta idee cu care poti sa te conduci dupa ea, succes
:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Caz Si Functie Are Cuvantul "cate'' In Urmatoarea Propozitie:''........cine Mai Stie Cate Pamanuri Ai avut Sub Soare''
Sunt 3 Baloane La O Petrecere. Maria Ia 1, Ana Pune7,Alex Ia 3,Marius Pune 1,Alin I-a 5,Mara Pune 1,Denisa i-a 1,Narcis Pune 10 Iar Stefania I-a 4. Cate Baloan
Intr-o clasa Sunt 27 De Elevi , Iar Numarul Fetelor Este Dublul numarului baietilor.Cate fete Si Cati Baieti Sunt In Clasa?
Am Nevoie De O Descriere Frumoasa A Programului Discovery.
Doar Un Cuvant Am Primit Din Doua , Cuvant Care Se Termina Cu Joc , In Afara De Cojoc
Comparati Urmatoarele Fractii A=2 1/2;b=6/3;c=2/1Folositi Simplificari Si Amplificari Astel Incat Toate Fractiile Sa Aiba Numitorul 2Va Multumesc Anticipat Pent
Cum Se Numea Locul Ala Din Franta (Paris) Unde Oamenii Se Asezau Pe Jos Si Mancau???
Cum Se Demonstreaza Periodicitatea Functiilor?
AJUTOR !! Imi Trebuie Urgent!!!Se Da Textul : " - Hai In Codrul Cu Verdeata,Und-izvoare Plang In Vale, Stanca Sta Sa Se PravaleIn Prapastia Mareata.Acolo-n Ochi
Lungimea Cercului Cu Diametrul De 1 Cm