RO Study
👤
Madutza111
Madutza111
02-11-2015
Matematică
a fost răspuns
cum se rezolva priblemele 4.5.6
Răspuns :
Sebyca11
Sebyca11
02-11-2015
Nu este prea clar !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Patrat Are Latura ( Exprimata In Cm ) De Lungime X , Unde X Apartine N . Daca Se Mareste Latura patratului Cu 2 Cm , Se Obtine Un Nou Patrat Cu Aria De 0.49
Am Nevoie De Ajutor ,geometrie Cl 7,cele Incercuite Multumesc
Dati-mi Exemplu De O Poiezie Despre Invierea Domnului De 4-5 Colonite Repede Va Rog Dau 30 Puncte
Un Patrat Are Latura ( Exprimata In Cm ) De Lungime X , Unde X Apartine N . Daca Se Mareste Latura patratului Cu 2 Cm , Se Obtine Un Nou Patrat Cu Aria De 0.49
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Testul 2,rog Mult Rezolvarile Complete Nu Doar Rezultatul,ca Rezultatele Le Am Si La Sfarsitul Manualului,multumesc Mult
Produsul A Doua Numere Este Egal Cu 40, Iar Unul Dintre Ele Este 2,5 Ori Mai Mare Decât Celalalt.Determinați Cele Doua Numere. Repedeeeeeeee
Va Rog Am Nevoie De FelIcitari De Pasti AJUTOR!!!!!!!
Precizeaza, In 5 Randuri, Semnificatia Versurilor : *******C-o Moarte, Spuse Leul, Si Leii Sunt Datori,/ Dar Eu, Lovit De Tine, Mor Azi De Doua Ori.******* Vers
Amalia Imprumuta De La O Banca Suma De 349 Lei.aflati Cat Trebuie Sa Inapoieze Peste Un An Daca Dobanda Anuala Este 20 La Suta.
Ma Poate Ajuta Cineva Care Sa Imi Spuna Cum Sa Fac In HTML Un Meniu Cu Submeniuri Ca Atunci Cand Ma Plimb Cu Mouse-ul Pe Mienu Sa Se Deschida Submeniurile?Urgen