RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-11-2015
Limba română
a fost răspuns
verb pentru expresia 'a avea tupeu'
Răspuns :
Mary22love
Mary22love
02-11-2015
a avea tupeu= a îndrăzni
SPED CA TE-AM AJUTAT!
Answer Link
Dariaandrada
Dariaandrada
02-11-2015
verbul este a fi curajos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Un Plan De Recapitulare Pentru Olimpiada La Romana Faza Locala Pentru Clasa A 7a? As Dori Sa Fie Cat Mai Explicite. Daca Se
Alcatuiti Un Paragraf De 30 De Cuvinte Cu Verb In Parenteza Iar Pe Urma Pus La Timpul Potrivit
Cat Face 2√18·(√32 - √2)=????Dar 20 + 30 - 35 =???? (acolo Unde Spatiul De Sub Ele E Linie De Fractie !) √20 √180 √245
Vreau Si Eu Rapid Solutii Din Viata Cotidiana . Am de Facut Un Proiect. Timpul Expira La 16:40
Buna!! Au Nevoie De O Compunere In Care Sa-mi Descriu Cea Mai Buna Prietena In 10-15 Randuri. Trebuie Sa Prezint Pe Scurt O Intamplare In Care Mi-a Dovedit Loia
Propozitii ( Mai Sofisticate :) ) In Care Urmatoarele Cuvinte : Companie, Lama, Blana, Arc, Director, Bob Sa Fie OMONIME.
Timpurile Verbului In Engleza Cu Conjugare
Cel Mai Mic Numar De Forma 24x Divizibil Cu 3 Este?
Prezinta 2 Consecinte Ale Utilizarii Cratimei In Versul Ce-or Fi-nsemnand,ce Vor-nu Stie Nime?
Trei Elevi Au Obtinut La Un Concurs 375 De Puncte.Al 2-lea Elev A Obtinut Cu 15 Puncte Mai Mult Decat Primul Si Cu 18 Puncte Mai Putin Decat Al 3-lea. Cate Punc