RO Study
👤
Marystanciu75
Marystanciu75
02-11-2015
Limba română
a fost răspuns
propoziția ascunsa:ninaiain
Răspuns :
Alicebmth
Alicebmth
02-11-2015
Nina ia in.
asta vad eu cel putin...
Answer Link
AnaMarya1111
AnaMarya1111
02-11-2015
Nina ia în
mai trebuia sa fie un cuvant dar totusi sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completati Enunturile Astfel Incat Sa Respecti Indicatiile Din Paranteza: Ulita Este.........(predicat Verbal P.V.) Bunicii Erau......(P.V.) Matusa A Fost......
Construieste Enunturi Cu Urmatoarele Locutiuni Prepozitionale: Impreuna Cu, La Un Loc Cu, Alaturi De, In Afara De.
Sinonime Pentru Urmatoarele Cuvinte:pargui, induplecat, boarea, piroteala, revarsat, sfiala, cutezat, seu, Opinti, Cletena, Ravasel, Zgripsor, Palos, Oca, A pod
1.scrieti I Caiet : *cate Zile Sunt In 2 Saptamani ? *dar Intr-o Luna ? * Dar In V49 De Zile ? * Dar In Jumatate De An ? *dar In 4 Saptamani *cate Sapt
3) Rezolvati Urmatoarele Inecuatii In Multimea N:a)4x-16<0b)3x-12≤0c)-7x+21≥0
In Doua Lazi Sunt 119 Kg De Portocale.Dupa Ce S-au Vandut 5kg Din Prima Lada Si 9 Kg Din Cea De -a Doua, In Prima Lada Au Ramas De 4 Ori Mai Putine Kg Decat In
Se Considera Multimea A={1,2,3,...,9,10} . Cate Submultimi Cu 9 Elemente Are Multimea A ? De Ce ?
Puteti Sa Imi Traduceti Si Mie In Romana Textul(doar Cine Se Pricepe,fara Google Translate Sau Alte Site-uri):ON APRIL 14 Th,1912, At 11.40 P.m., The Titanic H
Cate Nr De 3 Cifre Cu Ultima Cifra Egala Cu Ultima Exista
Sa Se Calculeze F (2x Lapatrat -3x+5) Dx multumesc