RO Study
👤
CeCe
CeCe
21-08-2014
Matematică
a fost răspuns
Cum se afla Aria unui dreptunghi si Perimetrul
Răspuns :
Mystery17
Mystery17
21-08-2014
aria=L*l
perimetrul=2*(L+l)
Answer Link
Andyalexandru
Andyalexandru
21-08-2014
A=lungimea*latimea
P= 2(lungimea+latimea)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Noi Tot Nu Intelegemcum Se Poate Plictisi Cineva De Atata Fericire. Incearca Sa Formulezi O Explicatie In 30-50 De Cuvinte.
Folosind Proprietatea [a,b]*(a,b)=a*b a)[a,b]=50 Si A*b =750 b)[a,b]=72 Si A*b =864
Va Rog Chiar Am Nevoie Si Eu De Ajutor La 17 Si 18 Hia Ajutatima Si Pe Mine Ca Am Sa Va Ajut Si Eu Pe Voi Va Dau Si Coroana Cine Raspunde Primul Acum
Hei!cine Imi Poate Corecta Si Mie Eventualele Greseli De Punctuatie Sau Altele Din Textul De Mai Jos? Atunci Cand Iti Doresti Cu Adevarat Ceva,trebuie Sa Lupt
3 Supra 5 = 7x -2 Supra 20 Sa Se Determine X
A={x Aparține Lui Z Divide X Aparține M6 Intersectat Cu M14 Si Modul De X Mai Mic Ca 126} Va Rog Ajutați Ma Urgent !!!
Folosind Proprietatea [a,b]*(a,b)=a*b a)[a,b]=50 Si A*b =750 b)[a,b]=72 Si A*b =864
Dacă Trapezul ABCD , Cu AB||CD , Este Înscris Într-un Cerc De Raza 17 Cm ,AB Este Diametrul Cercului, Iar Înălțimea Trapezului Este Egala Cu 15 , Atunci Aria Tr
Doi Eroi Curajoși , Imaginația Și Speranța ,s-au Întâlnit Să Discute Despre O Posibilă Strategie Prin Care Crossi Ar Putea Fi Salvat De La Soarta Sa Tristă De C