RO Study
👤
LoredanaLory11
LoredanaLory11
01-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna machita?
Răspuns :
Turcanolea
Turcanolea
01-11-2015
reproducere plastică la scară redusă a unei lucrări de sculptură, pictură, arhitectură, a unui decor de teatru etc. 2. publicare (fragmentară) premergătoare tipăririi definitive a unei lucrări. (< fr.
maquette
)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Firul Fierului De Calcat Este Invelit In Bumbac?
Va Rog,,spuneti-mi Si Mie Niste Nume De Vaci..! Daca Se Poate Mai Multe Sa Se Inceapa Cu M........
O Propozitie Cu A Crea.Ce Secrete Impartasesti Cu Preietenul Tau Cel Mai Bun?
5) Complete Par:ce,cet,cette,ces je Vous Propose.............bracelet Ou...............mascotte:.............indien Peau-rouge c Es Charmant Et Pascher.je Prefe
Am Devoie De Un "roman" In Care Sa I Multumesc Dmn Diriginte Pt Tot Si Ca Mi Pare Rau Ca Ca Ia Murit Sorul! Ca Rog Ajutati Ma
Va Roooog Din Suflet Ajutati-ma Si Pe Mn La Chime: Scrieti Doua Ecuatii Chimice Diferite,folosind Informatiile De Mai Jos: NaOH+........=NaNo3=....... NaOH+....
Perimetrul Patratului Stiind Ca Diagonala Sa Are Lungimea De 6 Radical Din 2
Rolul Plastic Al Nutrimentelor Consta In: a) Obtinerea Energiei La Nivel Celular b) Formarea De Celule Si Tesuturi Noi c) Formarea Unor Depozite De Substante Or
Alcatuiti Propozitii Cu Cuvintele Urdinis ,stiubei Raclita Grindina A Ropoti A Scapata Bucium URGENT《!!!!!!
Ce Sentiment Fata De Codru Se Degajeaza Intrebarea Ce Te Legeni