RO Study
👤
BIZUMIT
BIZUMIT
01-11-2015
Matematică
a fost răspuns
rezolvatimi va rog:-6-7 pe 8
cum se face?
Răspuns :
DariaAnghel
DariaAnghel
01-11-2015
Dă -13 pe 8 ..........
Answer Link
Elenaelenus25
Elenaelenus25
01-11-2015
pai faci -6 + (-7 ) supra 8 = -13 supra 8 care nu se mai simplifica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Avem Un Trapez Dreptunghic In Unghiul A Si In Unghiul B, Masura Unghiului C Este 60 Grade, BD=BC, AB=3√3 Cm. Aflati Aria Triunghiului BDC.
La Ce Este Bun Paianjenul
Ce Apropie Si Ce Desparte Cele Trei PersonajeFlorin,Florea,siFlorescu Din Florin Scie Un Roman De Mircea Cartarescu.
Catul Impartirii A Doua Numere Este 3,iar Restul 7.aflati Deimpartitul, Stiiind Ca Impartitorul Este Un Numar Scris Cu O Cifra. Poate Cineca Sa Ma
Trei Caise De Aceeasi Marime Cantaresc Cat O Piersica O Piersica Si O Caisa Cantaresc Cat O Para Daca O Para Si Doua Piersici La Fel De Mari Cantâresc Cat O Ban
Cum Se Calculeaza 4 Intregi Ori 1 Pe 2 Ori 2 Intregi Ori 1 Pe 3
Spunet-mi O Propoziti In Care Vrebul A Insemna Sa Aiba Valoare Copulativa
Stiind Ca Un Numar Este De 10 Ori Mai Mare Decat Alt Numar Si Ca Diferenta Dintre Cele Doua Numere Este 990, Afla Triplul Sumei Celor Doua Numare.
In Saptamana 7-13 Mai ,temperaturile Masurate De Ana Maria Au Fost :14C,17C,21C,19C,17C,18C,20C..CALCULATI MEDIA TEMPERATURILOR DIN CELE 7 ZILE VA ROOOG E URGE
O Compunere(10-15 Randuri) Cu Subiectul: Opinia Mea Pt Importanta Protejarii Animalelor Pe Cale De Disparitie! Urggeennnttt! Am Scoala Intr-o Ora!