RO Study
👤
Micamireasa
Micamireasa
01-11-2015
Biologie
a fost răspuns
Cate oase avem in corp ?
Răspuns :
Udida
Udida
01-11-2015
In corpul uman sunt 206 oase
Answer Link
Biamaria327
Biamaria327
01-11-2015
Noi,oamenii,avem 206 oase in organism.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Forma Corecta A Gerunziiloe Urmatoarelor Verbe a Agrea a Copia a Crea a Fi a Scrie a Sta a Ști
Calculati: 25%din 80 4%din 150cm 95%din 360 140%din 99lei Va Rogg Mult,dau Shi Coronita!!
Ilustreaza Intro Compunere Scurta,de 6-8 Randuri ,intelesul Proverbului ,, Cine Se Scoala De Dimineata Departe Ajunge !"
Scrie O Compunere Despre Scoala Ta, Folosind Figuri De Stil (7-11 Rânduri ) Vă Rog Ajutati-mă ! Dau Coroniță La Răspuns Corect!
Salut,am Nevoie De Ajutor La 2 Probleme: 1.Să Se Scrie Un Program C/C++/ Pascal Care Preia Din Fişierul DATE.IN De Pe Prima Linie Numărul Natural N, Apoi N Lin
Pestele Spada Inoata Mai Rapid Decat Oricare Alt Peste!Stiind Ca Pargurge 150 M In 6 Secunde,aflati Cati Kilometri Parcurge Intr/o Ora?
Explica :'Samson ,dulau De Curte,ce Latra Foarte Tare. Si Sentimentul Vostru Il Cinstesc ,fratii Mei. -'Noi Frati Tai?raspunse Samson Plin De Manie . Noi
Perimetul Unui Teren De Sport Este De 224 M . Afla Lungimea Si Latimea Terenului, Stiind Ca Latimea Este Cu 8 M Mai Mare Decat 1 Supra 3 Din Lungime
Alcatuiti Propozitii De Vreo 14 Sau 15 Cu Expresiile Moara Vorbareata,ti Se Primeneste Sufletul,aburi Albastrii,fericire Fara Seaman. VA UREZ NOROC LA PROPOZITI
Cum Calculez:se Da Un Triunghi Dreptunghic Isoscel Cu Masurile De AC:-)= 10 Cm Aflati Cealalta Cateta Si Ipotenuza Va Rog Ajutatima Este Urgent