RO Study
👤
Nikkkyyy
Nikkkyyy
01-11-2015
Limba română
a fost răspuns
sinonim pentru si se topesc in ceata
Răspuns :
Isabellaselena
Isabellaselena
01-11-2015
a se topi-a se dizolva
Answer Link
Teodoradarie
Teodoradarie
01-11-2015
=pleacă, ceata ascunzându-i
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Volumul Unui Rezervor Este De 15m³.Rezervorul Se Umple Cu Apa Transportata De O Cisterna Cu Capacitatea De 30hl.Cate Drumuri Trebuie Sa Faca Cisterna Pentru A
1)Determinati Cel Mai Mic Nr Natural Care Impartit Pe Rand La 14,21 Si 35 Da De Fiecare Data Restul 6 Si Caturi Nenule2)Determinati Cel Mai Mic Nr Natural Care
Hei! Cine Imi Poate Da Descrieri/fragmente macabre/sadice/stranii (in Acelasi Timp Si Interesante,cu Expresii Frumoase ).Punctez Cel Mai Bun Raspuns.Exemple: 1.
Multimea Valorilor Functiei F:R->R; F(x)=[tex]\sqrt{x^{2}+x+1}-\sqrt{x^{2}+x-1}[/tex]
Ce Inseamna Razoare?
Ajutatima Si Pe Mine Cu Aceasta Pb Canionul Este Reprezentat Prin Chei Sapate In Calcar Pe O Lungime De 160m Si Poate Fi Parcursin Circa 0,5h In Cat Timpse Parg
Cuvantul Iar Din Versul Iar Prin Mandrul Intuneric Al Padurii De Argint Este Conjunctie Coordonatoare : Copulativa,adversativa,disjunctiva 2.propozitiile Din F
Cuvantul Iar Din Versul Iar Prin Mandrul Intuneric Al Padurii De Argint Este Conjunctie Coordonatoare : Copulativa,adversativa,disjunctiva 2.propozitiile Din F
Folosind Algoritmul De Extragere A Radacimii Patrate Radicdal Din 1225 Daca Puteti Sa Imi Si Explicati Cumva, Stiu Ca Era A Un Fel De Impartire Dar Nu Mai Sti
Care Numere Impartite Una La Alta sa Dea 0.75 ,iar Adunate 56