RO Study
👤
Adela2310
Adela2310
01-11-2015
Chimie
a fost răspuns
scrietimi raspunsul la
Ca + BaSo4=
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-11-2015
Ca + BaSO4 = CaSO4 + Ba.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Am De Facut Un Proiect Dar Nu Prea Stiu Engleza ... . Trebuie Sa Scriu Despre Noul Meu Look. Va Rog Ajutati-ma :)
Completeaza Spatiile Libere Folosind Cate O Propozitie Secundara Introdusa Prin Cate O Locutiune Conjunctionala Subordonatoare Adecvata:a) Mihai Este La Fel De
Completeaza Spatiile Libere Folosind Cate O Propozitie Secundara Introdusa Prin Cate O Locutiune Conjunctionala Subordonatoare Adecvata:a) Mihai Este La Fel De
1) VA ROG!! Urgent Rezultatul Calculului ... Este 2) Rezultatul Calculului ( 5 Supra √18 + 3 Supra 4√2 - 7 Supra√72) : 15 Supra 8√2 Este Egal Cu .
Expresii , Citate Minunate. Dau Cel Mai Bun La Cele Mai Multe Expresii Care Sa Trezeasca Sentimente Si Sa Impresioneze.
36) Un Corp Cu Greutatea 350 N, E Ridicat Cu Ajutorul Unui Scripete Fix, Tragand De Capatul Sforii Peste Scripete Cu O Forta De 400 N. Calculati Randamentul Mec
Sa Se Afle 2 Numere Formate Din Zeci Si Unitati , Dupa Conditiile : - Diferenta Lor Sa Fie Intre 26 Si 30 - Suma Lor Sa Fie Intre 127 Si 130
Cine Stie Cele Mai Tari Rimie Si Dume?
La Un Concurs De Alergare,baietii Trebuie Sa Parcurga De 5 Ori Traseul In Forma De Patrat Cu Latura De 75 Cm.Care Este Distanta Parcursa De Baieti?Repede!!
La Un Concurs De Alergare,baietii Trebuie Sa Parcurga De 5 Ori Traseul In Forma De Patrat Cu Latura De 75 Cm.Care Este Distanta Parcursa De Baieti?Repede!!