RO Study
👤
Gftre
Gftre
01-11-2015
Limba română
a fost răspuns
argumentare fiind baiet paduri cutreieram
Răspuns :
Farah
Farah
01-11-2015
„Fiind băiet păduri cutreieram” este o poezie eminesciantă scrisă în anul 1878 și publicată postum.Aceasta prezintă un episod al adolescenței eului liric,având drept temă principală relația acestuia cu natura.
Sper că te-am ajutat! Sper... :) ))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Sulfonarea Benzenului Se Utilizează 200 G Soluţie H₂SO4 De Concentraţie 96%. Dacă Numai 80% Din Benzen reacţionează, Masa De Benzen Introdusă În Reacţie Este
Subiectul I. Scrieți Ras 1. Lungimea Diagonalei Unui Pătrat Cu Perimetrul De 44 Cm Este ....-11 In Inlovid5p 2. Înălțimea Unui Triunghi Echilateral Este 6√3 Cm.
5. Se Consideră Paralelogramul ABCD, Cu AB= 20 Cm, BC = 16 Cm, AC = 24 Cm Şi Punctele E Şi F Situate Pe Laturile CD, Respectiv DA. Se Ştie Că EF AB= = {M}, EF B
8. Pentru A-i Putea Povesti Prietenului Tău Textul Citat, Fă Un Prim Pas. Scrie Ideile Principale Ale Textului Dat.
Exercitiul 11 Va Rog.
Salut Ma Poate Ajuta Cineva? am Voie Sa Simplific Unul De Sus Cu Unul De Jos Cand Am Adunare ? De Exemplu: 2/4 + 10/5 am Voie Sa Simplific 2 Cu 4? Si 10 Cu 5 ?
2. Soluţia Naturală A Ecuației |2x+2-(x-3)|=15² Va Da Numărul De Baloane Pe Care Le Dețin Companiile Înregistrate Oficial În Cappadocia.
O Zi Cu Tanti Vicki Rezumat
D 3. Fie Triunghiul ABC Dreptunghic În A Şi AD L BC, D E BC. Dacă AD=12 Cm, Măsura Unghiului ABC Este Egală Cu 30°, Iar [CE Este Bisectoarea Unghiului ACB, Atun
Inlocuiește Norișorii Cu Cifrele Corespunzătoare