RO Study
👤
Danutbotan1
Danutbotan1
01-11-2015
Limba română
a fost răspuns
compunere descriere a unui motanas
Răspuns :
Sasha1357i
Sasha1357i
01-11-2015
Motanasii sunt draguti.Eu ii ador dar sunt persoane care sunt alergici la ei.Pacat de ei caci nu se pot juca cu asa niste animale dragute.imi plac motanasii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți Patru Propoziții În Care Cuvintele dimineață și toamnă să Fie Substantive Și Adverbe.
Determinati Valorile Intregi Ale Lui X , Daca X Patrat -10x+26 Supra X Patrat -10x+25 ∈ Z
Notati In Caiete Cuvantul De Baza Al Derivatelor Pacalitor Si Pacaleala Si Subliniati Sufixele
Am Nevoie De Ajutor La Urmatoarea Problema : 4 Moli De Aluminiu Reactioneaza Cu Oxigenul . Scrieti Ecuatia Reactiei Si Calculati Masa De Oxid De Aluminiu Care
10 Propozitii Cu Predicate Nominale Si 10 Propozitii Cu Predicate Verbale. Va Rog, Urgent.Cel Are Raspunde Primul Ii Voi Da Cel Mai Bun Sii Ii Voi Multimuumii!
Ofer 33 Pct !1) Determinati Valorile Intregi ale Lui X pentru Care Avem :a) [tex] \frac{10}{x}[/tex] E Zb) [tex] \frac{-5}{x-7} [/tex] E Zc) [tex] \frac{19
Suma A 4 Nr Este 750.al Doilea Nr Este Jumatate Din Primul Nr,care Este Jumatate Din Al 4 Nr,iar Al Treilea Este Triplu Celui De Al Doilea Nr.care Sint Nr?
Am Nevoie De O Reclama Despre O Jucarie
Alcatuieste O Problema Dupa (24 Ore -16 Ore)=
Scrieti Propozitiile ,facand Acordul Predicatelor Cu Subiectele. Eu {a Fi,indicativ ,imperfect}la Brasov