RO Study
👤
AliAlimuta
AliAlimuta
01-11-2015
Limba română
a fost răspuns
care sunt sensurile cuventului masa
Răspuns :
Vlasiegeorgy20
Vlasiegeorgy20
01-11-2015
1. mancare (ea ne-a pus o masa)
2. obiect (ea mananca pe masa)
3. kilograme (ea e mare in masa)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.SCRIETI 10 NUMERE NATURALE MAI MICI DECAT 800 LA CARE SUMA CIFRELOR ,LUATE CA SIMPLE UNITATI SA FIE EGALA CU 6.2.BUNICA A DAT CATE 4 PORTOCALE LUI COSTEL SI C
Ex 1 Suma A Doua numere Naturale Este 260 . Aflati numerele stiind ca Impartiind numarul mai mare La Cel mai Mic Obtinem catul 5 Si Restul 2
Salut Cine Ma Va ajuta Cu O Copunere de 5-10 Rinduri cu Tema Ce Credem Noi Delfinii Despre Noi Oamenii?
BUNA! In Saptamana Altfel Voi Deveni Profesor... Si Nu Prea Stiu Ce Sa Fac... Vreau Ceva Demn De Un Profesor, Dar Si Ceva Interesant Fiindca Copii Din Clasa Mea
Care Este Prima Femeie Care A Detinut Premiul Nobel?
O Clasa Are Un Candelambru Cu 5 Becuri Identice.Cum Sunt Legate Becurile(in Serie Sau Paralel)?
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Loc: -O Sa-mi Petrec Vacanta La Bunici. -Am Citit Piesa Pana La Actul Al Doilea. -Am Fost Acolo.
Precizeaza Functia Sintactia A Cuvintelor :Dintr-un Punct De Observatie Ascuns Intr-un Copac , Cu Vedere La Mlastinile Din Centrul Statului Winsconsin , Zaresc
Se Considera Punctul O Si Punctele A,B,C,...,Q Situate In Julul Sau Astfel Incat Unghiurile AOB,BOC,...,QOA Sa Fie Unghiuri Formate In Jurul Unui Punct,cu Masur
SUMA A TREI NUMERE NATURALE ESTE 271. SUMA PRIMELOR NUMERE ESTE 235, FIIND CU 91 MAI MARE DECAT SUMA ULTIMELOR DOUA NUMERE.SA SE AFLE CELE TREI NUMERE.