👤
a fost răspuns

Scrie o compunere ,de 8-10 randuri,in care sa-ți exprimi opinia cu privire la importanta timpului petrecut alaturi de membri familiei tale .Nu uita sa integrezi si cuvinte carr sa contina urmatoarele grupuri vocalice:eau,ia,ea,ioa,ie .Subliniaza cuvintele.
VA ROGG DAU COROANA SI 40 DE PINCTE!!

Răspuns :

in opinia mea importanata timpului petrecut in familiea mea in primul rand este educatia care o primesti,timpul liber petrecut cu familia.Daca nu am fi stat cu familia si tot timpul liber ni-l petreceam afara in grupuri neadecvate cu un limbaj vulgar(in cele mai frecvente cazuri )am fi prins si vocabularul lor si acest lucru nu era de folos pentru educatia mea.
Fara parinti,nu am fii copii fara ei noi nu am fii educati ei siar da viata pentru noi,ei iti dau sa mananci,ei te imbraca,ei te iubesc ..
-Mama vreau sa imi cumperi o ciocolata
-Desigur ca iti cumpar dragostea mea
De asta e important sa iti petreci timpul alaturi de parintii tai..siar da viata pentru tine..Daca iti dau si o felie de paine multumeste-i iti vor da ce au ei mai de pret.. 
De asta e bine sa iti iubesti parinti si sa iti petreci timpul liber alaturi de ei..se roaga in fiecare seara pentru tine sa fi sanatos/sanatoasa si tot binele din lume sa il ai