RO Study
👤
Sweet123
Sweet123
01-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Ajutorr!!! Cum se fac desenele la ex.4 ,5???
Răspuns :
Narcis27
Narcis27
01-11-2015
faci un triungi si tragi si medianele si unde se intalnesc ele il duci pe am
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Din Poezie Perechi De Cuvinte Cu Rime
Bunicul A Turnat Vinul Dintr-un Butoi În Damigene De Câte 12 L Și În Bidoane De 4 L. Știind Că A Umplut 5 Damigene Și 14 Bidoane, Iar În Butoi Au Rămas 36 L De
Cazul Și Funcția Sintactica A Cuvintelor: Strain; Ingelungata
10 Transformă Propozițiile Afirmative În Propoziții Negative. . - Sunt Cuminti Copiii Tăi? Bulgăr-de-tină A Oftat Adânc. . Sunt Paznic În Ograda Stăpânului Meu.
Alege, Din Lista De Mai Jos, O Explicație Pentru Răspunsul Ava- Rului La Întrebarea Lui Felix (- Nu-nu-nu Știu... Nu-nu Stă Nimeni Aici, Nu Cunosc...) Și Motive
Analiseaza Urmatoarele Cuvinte Compunereaelevul Premiatalbastruluidoiau AjutateiVa Rog RepedeAm Mana Rupta Si Nu Pot Scrie Repede .Dau Coroana
Buna Seara! Ajutor Va Rog❤ Dau Coronita 1) Scrieți Grupările De Atomi(denumire Formula Valenta) Pentru : Azotat De Aluminiu, Acid Sulfuric, Oxid De Sodiu, Aci
Cât Face 1+1•1-1•0 Cine Vrea Să Fim Prieteni Dau Coroana!
ŞI Alege Entați-o. 21. Traduceţi" În Proză Sensul Fiecărei Ținutul Poeziei. 22. Transcrieți Versurile În Care Poetul Unile De Om Şi Pom. De Ce D. Matcovschi Com
Punctul De Intersectie A Graficelor Functiilor F : |R -->|R , F(x)= 2x-1 Si G : R-->R , G(x)= -x+2 Are Coordonatele: