RO Study
👤
Eyna
Eyna
31-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Este bine? Dacă nu, vă rog să mă corectați.
Răspuns :
Аноним
Аноним
31-10-2015
Eu cred ca e foarte bine !
Answer Link
ErenDark
ErenDark
31-10-2015
Sa ști ca în partea dreapta.....e totul pe 12 nu pe 6 și când se simplifica da pe 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14 Determinaţi Numerele Pentru Care Ecuaţiile Următoare Nu Au Soluţii Reale: - X ^ 2 + X + M =0 2x^2 + 12x + 3m = 0 Mx ^ 2 + 2x - 1 = 0 URGENT PE MAINE
10. Descrie În Cinci Enunţuri Tabloul De Iarnă Redat În Imagine, folosind Expresii Plastice.
Va Rog Mă Poate Ajuta Cineva La Ideile Principale Din Toate Capitolele Din Cartea Insulă Delfinilor Albaștri
Answer The Following Questions: Do You Think Pilgrimages And Overtourism Can Have A Negative Effect On ancient Temples? Why (not)?
Aplicații • Dă Şi Alte Exemple Referitoare La Relația Dintre Alcătuire, Funcţie Şi Mediul De Viață La Plante Sau Ani- Male.Transcrie Pe Caiet Tabelul De Mai Jos
2 Unde Are Loc Întâmplarea? Ar Putea Fi Un Spațiu Precum Cel Din Tabloul De Mai Jos? Motivează-ți Răspunsul. Transcrie, În Caiet, Pasajele Care Oferă Această In
. Într-o Împărţire Cu Rest, A Două Numere Naturale, Suma Dintre Rest Şi Împărţito 13, Iar Suma Dintre Împărţitor, Cât Şi Rest Este 18, Iar Restul Este Egal Cu C
5. Transcrie Pronumele Demonstrative De Depărtare Din Următorul Text, Precizându-le Cazul. Snowboardul Poate Fi Practicat De Cei Care Sunt Amatori De Senzaţii T
Micii Exploratori Relaxat, În Fotoliu, Alexandru Citeşte O Xtrem De Concentrat. Nici Nu Observă ‹ Loxana, Stă În Ușă Și Se Uită Fix La El. Alex, Cartea Ta Are T
2 Observǎ Axele Şi Scrie Scăderea Repetată Reprezentată Şi Operația De Împărțire.