👤
Siiis
a fost răspuns

DAU CORONITA PENTRU CEL MAI BUN RASPUNS!!!!
Scrie o compunere de 10-15 randuri in care sa iti prezinti artistul/artista favorit/favorita si sa folosesti in compunerea ta: 3 cuvinte derivate, 2 cuvinte compuse si 4 cuvinte prin conversiune. Si sa precizezi cum s-au format aceste cuvinte.
Artistul meu preferat este Paul Walker!!!

Răspuns :

Artistul meu preferat este Paul Walker . El este un om cu bun-simt si este un bun-voitor . El este inaltut  , are ochisori ......culoarea lor sunt ...., are parusorul de culoarea ... El este frumos , dragut si simpatic . Este si actorul meu preferat din toate filmele . imi place mult la el felul cum se comporta . Este un om  saritor si bun . 
cuvintele derivate sunt : ochisori ,  parusorul , inaltut , ele sau format prin derivarea de la cunintele ochi , par , inalt . Il admir de mult timp de cant a intrat in filme . am vazut multe  lucruri bune la el . Si acest lucru ma face sa il admir , pentru felul in care se comporata . el are  ... copii si este un om bun pentru familia lui . 
cuvintele compuse sunt : bun-simt , bun-voitor , sau format pri alaturarea a doua cuvinte ,
cuvintele derivate sunt : dragut,simpatic,saritor,bun , ele sau format rin facere unor insusiri 
sper ca te-am ajutat