RO Study
👤
Dumy33
Dumy33
30-10-2015
Istorie
a fost răspuns
Cum il cheama pe urmasul lui HENRY AL 8-LEA???
Răspuns :
QAnOnImUs
QAnOnImUs
30-10-2015
Eduard al VI-lea.(Wikipedia)
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Laura27
Laura27
30-10-2015
Succesor:Eduard al VI-lea;
Predecesor: Henric al VII-lea; Coronita?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Te Întâlnești Cu Copilul Din Poezie. Unde Ați Merge? Descrie Locul, Arătând Ce Se Vede, Ce Se Aude, Ce Și Cum Miroase, Ce Puteți Atinge.Poezie:Fiind Băiet Pădur
1 Mets Les Phrases À La 2eme Personne Du Pluriel De L'impératif, Comme Dans L'exemp Exemple: Tourne À Gauche = Tournez À Gauche A) Fais L'exercice = C) Va À L
Observa Balantele Si Afla Cat Cantareste Fiecare Animal
Se Considera Expresia E(x)... Va Rog Ajutați-mă!! Dau Coroana, Inimă Și Puncte
DAU COROANA VA ROG REPEDEprincipalele Evenimente Ale Intamplarii Povestea Codrului De Mihai Eminescu
Un Cioban Vrea Sa Imparta In Doua Parti Egale Laptele Dintr-un Bidon Plin De 8 Litri,avand La Dispozitie Un Bidon De 5 Litri Si Unul De 3 Litri .Cum Procedeaza?
Va Rog Am Nevoie De Ex 4 Și 6 Testul 1 Roman Va Rog Mult
Va Rog Ajutați-mă! Viorel Se Urca Pe Cantar Și Observa Ca Aceasta Arata 38 Kg. Îl Ia Pe Rex,câinele Sau,în Brațe Și Se Urca Din Noi Pe Cantar,observând Ca Aces
Ce Dimensiuni Poate Avea Un Dreptunghi Cu Perimetrul De 120 M? Găsește Mai Multe Posibilități. (dau 5 Stele Si Coroana)
7. Completează Enunţurile Cu Următoarele Cuvinte: I-a, Ia, Ne-am, Neam, S-a, Sa, S-au, Sau. Nu Ştiu Dacă A Spus Adevărul ......a Minţit. El ......spus Mamei Înt