RO Study
👤
Ciocolata5
Ciocolata5
30-10-2015
Matematică
a fost răspuns
cuvantul ton sa aiba sens figurat.
Răspuns :
Megaanamaria1
Megaanamaria1
30-10-2015
IN GRUPUL MUZICAL SE RIDICA UN TON SUFLETESC
Answer Link
Skai1
Skai1
30-10-2015
1. Am mancat ton la prietena mea .
2. Ana a dat un ton bun la muzica.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cunoscand Ca [tex] \frac{a}{b} [/tex] = [tex] \frac{3}{7} [/tex] Calculati Valoarea Expresiei [tex] \frac{5a-b}{2a+3b} [/tex]
Enumera doua Dintre Cauzele Urmatoarelor Evenimente: 1.Cucerirea Americii De Catre Spanioli Si Portughezi 2.Instaurarea Absolutismului Monarhic In Unele S
Buna ! Am Si Eu O Intrebare : Ce Stare Sufleteasca V-a transmis Romanul " Ultima Noapte De Dragoste, Intaia Noapte De Razboi " ?
Cum Trebuie Legat Intrerupatorul In Circuitul Paralel Cu 3 Becuri Pentru Ca Atunci Cand Intrerupatorul Este Inchis Becurile Sa Nu Functioneze?
Adaptari Ale Pelicanului La Mediul Acvatic
Mama A Cumparat Patru Litri De Lapte.In Fiecare Dimineata, Fiecare Dintre Cei Patru Membri Ai Familiei Bea 250 Ml De Lapte.Pentru Cate Zile Ajunge Laptele Cu
Cuvintele Sa Se Termine In I Din I Si Sa Facem Propoziti Coborare, Hotarare, Posomorat, Amarat
Ce Rezulta Din H2O2 ? :) DAR DIN KCLO3 ? E URGENT VA ROOG SI INCA UNA : SO2+.....=SO3 ?
Bună Seara! Îmi Poate Explica Cineva Ce Înseamnă Forță Arhimedică Și Cum Se Poate Calcula?
Un Copil Se Joaca Cu 18 Cuburi Mici.Cate Cuburi Mici Îi Rămân Daca El Construieşte Un Cub Mare?