RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-10-2015
Limba română
a fost răspuns
antonim pentru ,,imediat"?
Răspuns :
DragosVlad
DragosVlad
30-10-2015
cu intarziere
,asta e anronimul cel mai ok
Answer Link
Аноним
Аноним
30-10-2015
Imediat - intarziat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Cutie Sunt 7 Bile:rosii,galbene Si Albastre. Nr. Bilelor Rosii Esteegal Cu Nr. Bilelor Galbene. Cate Bile Albastre Pot Fi?
Puteti Sa Ma Ajutati ? Imi Trebuie Sa-mi Spuneti Avabetul In Engleza Am O Tema Trebuie Asa :a=.. b=... Etc imi Trebuie Tot
1.Aflati Un Numar , Stiind Ca 20% Din Acel Numar Adunat Cu Un Sfert Din El Da 108 .2.Aflati Solutia Reala A Ecuatiei : |4x-15|=13.Aflati Solutia Reala A Ecuati
Descompuneti In Factorix La 2-4x+3=?xla 2 -6x+5=x La 2-5x+6x La 2-8x+12x La 2-7x+10x La 2-10x+24x La 2-12x+35x La 2-5x+4va Rog Sa Mil Rezolvati
Aflati X,y,z Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 0.1 ; 0.4 ; 0,(3) Si Ca Suma Lor Este Unu .
Un Elev Rezolva Zilnic Cate 4 Probleme, El Avand De Rezolvat In Total 28 De Probleme. Cate Probleme Ii Mai Raman De Rezolvat Dupa 6 Zile?
1.Aflati Un Numar , Stiind Ca 20% Din Acel Numar Adunat Cu Un Sfert Din El Da 108 .2.Aflati Solutia Reala A Ecuatiei : |4x-15|=13.Aflati Solutia Reala A Ecuati
Se Considera Functiile F:R---->R Si G:R--->R-Gasiti Punctele De Intersectie Ale Graficelor F Si G Cu Axele De Coordonate;-Reprezentati Grafic Functiile F
Imi Poate Trimite Cineva O Poza Cu Desinger Exterior?
Am Nevoie De Un Reportaj La Orice Tema