Răspuns :
Este noapte. Este ora 21:30. Aproape este ora mea de culcare. Mama imi citeste o povestioara ca sa adorm. Cand am adormit, am visat ceva ciudat. Era o lume de ciocolata si ponei facuti din acadele. Cand am mers mai departe, am vazut si mai ciudate lucruri. Iepuri din ciocolata, Copaci din lapte si ciocolata.... Nu puteam sa cred asa ceva. Era fascinant! Dar totul era foarte ciudat. Desi nu credeam ca este real.
Este ora 10:30 eu stateam si ma uitam la TV.
Mama vine in camera mea si imi spune ca am nevoie de somn,pentru ca la ore o sa dorm in banca :)).Eu ma culc si visez ca sunt intr-o gradina in care caini dansau salsa :)),copacii erau de culoare mov,iar soarele rosu.Mă uit la o pisica care cana "Figaroo!":)).Pasarile erau facute din hartie.Iarba ma gadila la picioare.
Dintrodata m-am trezit,m-am dus la mama si i-am spus tot ce am visat,noi am ras in hohote!Sper sa iti placa !
Mama vine in camera mea si imi spune ca am nevoie de somn,pentru ca la ore o sa dorm in banca :)).Eu ma culc si visez ca sunt intr-o gradina in care caini dansau salsa :)),copacii erau de culoare mov,iar soarele rosu.Mă uit la o pisica care cana "Figaroo!":)).Pasarile erau facute din hartie.Iarba ma gadila la picioare.
Dintrodata m-am trezit,m-am dus la mama si i-am spus tot ce am visat,noi am ras in hohote!Sper sa iti placa !