RO Study
👤
Simo123
Simo123
29-10-2015
Engleza
a fost răspuns
Ce inseamna expresia " I woke up like this" ?
Răspuns :
Kiramy
Kiramy
29-10-2015
Inseamna : M-am trezit asa.
Answer Link
Beatrycee
Beatrycee
29-10-2015
m-am trezit ca aceasta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceti O Compunere De 5-6 Randuri In Care Sa Povestiti Ce Faceti Intr-o Zi ( Detailiat) Va Rog !!
Cine Ma Poate Ajutasa Aflu Numarul : 1+2+2²+2³+2+[tex] 2^{4} [/tex]+...+[tex] 2^{2015} [/tex]
Mama Este Cu 21de Ani Mai Mare Decat Fiul Sau.In Urma Cu 7 Ani,varsta Mamei Era De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului.Ce Varsta Are Fiecare?
Ma Puteti Ajuta Cu O Compunere? Imi Trebuie O Compunere Despre Invierea Lui Iisus Hristos Si Foarte Repede. Va Raman Datoare Daca Ma Ajutati
Compunere,eseu Sau Idei Pentru Titlul "Calculatorul,prieten Sau Dusman".Trebuie Sa Argumentati.Va Este Prieten?De Ce? Sau Va Este Dusman?De Ce?....Daca Se Poate
Care Este Rolul Pildelor, Ce Semnifica Acestea Si Ce Fel De Mesaje Transmit Oamenilor *subiectul E Religie, Dar Nu Este*
Puterea Unei Nave Cosmice Este De 1,6 X 10 ⁷ . Cu Ce Este Egala Forţa De Tranctiune A Motoarelor Acestei Nave , Daca Timp De O Secundă Ea Parcurge Uniform 8
Importanta Protejarii Padurilor 10-15 Randuri
Propozitii Cu Verbele La Modul Supin:de Mancat,de Aranjat,de Scris,de Invatat,de Vizitat,de Ordonat,de Cantarit,de Cumparat,de Ingrijit,de Gatit
Explica Expresia L-au Invatat Minte