RO Study
👤
Maduta11
Maduta11
29-10-2015
Limba română
a fost răspuns
O compunere cu mama lacrima si zambet ?
Răspuns :
Anaisvieru
Anaisvieru
31-10-2015
Mama. Cand te gandesti la aceasta fiinta, te gandesti la un inger adus pentru tine pe pamant. Te iubeste si te ocroteste de la cea mai firava varsta a ta. Este cel mai bun lucru pentru un copil.
Acum poti sa mai spui si tu ceva..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continuare Pentru Cartea "De Veghe În Lanul De Secară". Vă Rooooooooggggggf Dau Coroană
Ce Reprezinta Propozitia Hai Sa Ne Jucam De-a Rasaritul Soarelui (mirare, Indemn Etc Etc.) Dau Coroana
Completethispostcard Asing AM ,IS ,ARE AM NOT ,ISN 'T , AREN'T. Hello! My Name__is __Jack Andd This __is __Sue
Am Atașat O Imagine...
In Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, Cu
4. Efectuați Calculele Necesare, Copiați Tabelul Pe Caiete Şi Completați În Casetele Libere Rezultatele Corespunzătoare. A B 864 5114 4007 9001 A + 468 A + 2022
Zece Unități Formează 0,10iarzece Zeci Formează O 100 Care Este Rezultatul Scăderi.
Completați Casetele, Astfel Încât Să Se Obțină Propoziție Adevărată. K(-3; ___) € G₁; N;(__;7)€ Gf, Unde F:R→ R. F(x)=2x+3.
Precizează Cazul Și Funcția Sintactică Pentru Pronumele Personale Din Structura: "Sufletele Lor Nu Vor Fi Liniare".Va Rog Ajutați-mă Este Urgent
Continuare Pentru Cartea "De Veghe În Lanul De Secară". Vă Rooooooooggggggf Dau Coroană