RO Study
👤
Biancamailat1
Biancamailat1
29-10-2015
Geografie
a fost răspuns
statele monarhii din Europa
Răspuns :
Rici20
Rici20
29-10-2015
REGATUL
saxoniei
IRLANDEIMARII BRITANII
SCOTIEI
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Examinati Desenul Si Enuntul Problemei 4 Aflati
Dece Nu Ma Ajutati Si Pe Mine ???am Crezut Ca Brainly Este O Retea Buna Dar Nu E Asa Ma Ajutati Va Rog Dau Coarana Urgent Imi Trebuiee
Imi Explica Si Mie Cineva Predicatul Nominal, Predicatul Verbal Si Verbul Copulativ ? Am Mare Nevoie . Si Daca Puteti Sa Imi Explicati Cum Il Gasesc In Propozi
1.Construeste Doua Enunturi In Care Sa Existe Pe Rand Un Pronume Personal In Cazul Genitiv Si Un Adjectiv Pronominal Posesiv In Cazul Nominativ.
5 Unitati 2 Sute De Mii Si 6 Zeci De Mii Cum Se Scrie In Cifre
Functiile Regelui In Monarhie Absolutista!Repede!!Dau Coroana!
Transforma In Unități De Măsură Cerute: 8dm =? Mm 25km = ? M 14hm = ?dm 35dam=?dm 37dam=?dam 15dam=?dm 5km=?dam 20mm=?cm 300.000cm=?dm 250m=?dam 49.000
VA ROG SA MA AJUTATI FOARTE REPEDE!!! Calculati Masa De Carbonat De Cupru De Puritate 90% Necesara Pentru A Forma Prin Descompunerea Termica Aceeasi Cantiate De
O Bucata De Na Cu Masa De 6.9g Este Introdusă Intr-un Vas In Care Se Afla 53.4g Apa. a)Calculați Nr. De Moli Si Volumul (conditii Normale) De Hidrogen Degajat
Scrie O Scrisoare Pe Engleza Unui Prieten Despre Regulile Si Hainele Scolii Tale. 18p/1 Coroana/5stelute/un Multumesc