RO Study
👤
Catal7
Catal7
29-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 8, a si b.
Răspuns :
Micuta6
Micuta6
29-10-2015
da
lllllĺlllllĺlllllllllllĺlllllllllĺlĺlpppp99
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiu ABC Avem M (ungiului A) =46, M(unghiului C) =72si [AD] Este Inaltime, D Apartine BC. Sa Se Afle M(unghiului BAD)
Am Nevoie De O Scrisoare Trimisa Cuiva De La Mare In Engleza
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa:"Din Fericire, "Gradina Zmeilor" Este Printre Putinele Atractii TURISTICE Ale Romaniei , Usor
Efectuati:(3+6+9+...+30)-(2+4+6+...+20)
Specii Ale Genului Liric,va Rog.
Doamna De Romana Ne-a Dat Sa Facem O Compunere Lunga, Cam De 5 Pagini Cu Creaturi Mitice!Am Ales Unicornul,dragonul Si Elfii Dar Nu Stiu Cum Sa Dezvolt!Ajutoooo
1) La O Piesa De Teatru S-au Vandut Bilete La Pretul De 6 Lei , Respectiv 10 Lei Biletul . S-au Vandut 240 De Bilete Si S-au Incasat 2000 Lei . Determinati Numa
Completeaza Careul Cu Cifrele De La 1 La 9 Stiind Ca A+c=b+d=10, Iar Suna Care Se Obtine Pe Orizontala Pe Verticala Sau Pe Diagonala Este Aceeasi. PS Careul Ar
Cine Imi Spune Si Mie Un Exemplu De Argumentare A Genului Dramatic? NU Vreau Sa Fie De Pe Net.. Sa Aiba Minim 4 Trasaturi {clasa A 8 A}
Masoara 4l De Apa Avand Un Vas De 3 Litri Unul De 5 Litri Si Unul De 10 Litri Si O Sursa De Apa .cate Masuri Sunt Necesare