RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-10-2015
Matematică
a fost răspuns
A) (-√11+t)(√11+t)
B) (t+z²)(-z²+t)
Răspuns :
Tcostel
Tcostel
29-10-2015
[tex]a)~(- \sqrt{11} +t)(\sqrt{11} +t)= \\ =(t-\sqrt{11})(t+\sqrt{11})=t^2 -(sqrt{11})^2 = \boxed{t^2-11} \\ \\ (t+z^2)(-z^2+t) = \\ =(t+z^2)(t-z^2) =t^2 - (z^2)^2 = t^2 - z^{2\times 2} = \boxed{t^2-z^4}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)asaza Cuvintele Urmatoare In Ordinea Din Dictionar : Bataios,copoi,desfata,bucium,larma, Vartos,arzoi,chimir,otele. B) Precizeaza Sensul Acestor Cuvinte. Imi
Proiect Despre Economisirea Apei
Explicati Cum Sau Format Cuvintele Urmatoare Cuvinte : A Desprinde,ailcrima,santulet
Găsește Un Sinonim Potrivit Pentru Sensul Din Text Al Expresiei Sa Îmi Tii Partea . Textul: Am Citit Scrisoarea In Vreo Cinci Secunde, Apoi Am Recitit-o De Vre
Daca A=68 Si B+c=32 Calculati Ab + Ac
Sa Se Afle Un Numar Rational Stiind Ca Daca Se Micsoreaza Cu 11 Sibapoi Rezultatul Se Tripleaza Se Obtine Suma Dintre 3 Pe 2 Si 25% Din Numar. Fast Plz
La O Fabrica De Lactate Pachetele De Unt Se Ambaleaza Cate 28 Intr-o Cutie. Intr-o Masina Sunt Incarcate 40 De Cutii Si Se Distribuie In Mod Egal La 35 Magazine
Din Cel Mai Mare Nr Natural De Patru Cifre Scade Cel Mai Mic Nr Natural De Trei Cifre Impare.
Diftong Si Hiat Cu Eu Pls Repede Help!!!!!!!!!!
Un Ununt Cu Cuvantul Ciudat Sa Aiba Valoare Morfologica De Substantiv Si De Adverb