RO Study
👤
Allonsy10
Allonsy10
29-10-2015
Matematică
a fost răspuns
(n-(n-1))! va rog am proba
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-10-2015
aceasta e formula pentru a afla numarul total de diagonale ale unui poligon,doar ca mai trebuie supra 2,dar care e intrebarea ta?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe O Harta Cu Scara De Proportie De 1:2 000 000, Distanta Dintre Doua Localitati Este De 10cm. Calculati Cat Este Distanta Dintre Cele Doua Localitati, In Kilom
Va Rog Traduceti.Repede Va RogMeet My FamilyThis Is My Mother,Laura.She Is A Teacher.She Is Young And Pretty.she Likes Reading Books And Talking Overthe Phone.
Un Biciclist Parcurge Un Drum In 3 Zile Astfel :In Prima Zi 1/4 Din Lungimea Drumuluia Doua Zi 3/5 Din Restiar A Treia Zi Restul De 18 Kmcati Km Are Drumul ?Ma
Calculeaza Amplitudinea Diurna A Temperaturii Aerului In Orasul Chisisnau Daca Temperatura Minima Este De -2 grade Celsius iar Cea Maxima Este De 11 Grade Cels
Afla Numerele De Zece Ori Mai Mici Decat 20;40;70;80.
Monica Si Geta Au 18 Reviste monica Are De 5 Ori Mai Multe Decat Geta ionica Are Dublu Decat Monica manuela Cat Cele Trei Fete La Un Loc ?reviste Fiecare ?rev
Aratati Cum S-au Format Urmatoarele Cuvinte : Gascan ,lupoica,mireasa,pictorita,printesa,ratoi,romaneasca.
Vreau Si Eu O Propozitie Cu A Scrie La Diadeza Pasiva . :D
Plaseaza In Contexte adecvate Ortogramele: Ea/i-a/ia M-ai/mai neam/ne-am nea/ne-a va/v-a.Ajutatima Va Rog Repede!
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati Urgent!!! Vindetot Are De Vinzare 366kg De Legume. 4 Supra Lui 9 Din Ele Constituie Cartofi, 7 Supra Lui 24 Morcovi, Iar Restul Ceapa