RO Study
👤
Soandso
Soandso
29-10-2015
Limba română
a fost răspuns
7adjectiv pt codru si hugeac
Răspuns :
Aaa16
Aaa16
29-10-2015
codru- des , mare, verde,
hugeac- lung, fumuriu, ingust
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Toate Numerele Care Impartite La 9 Dau Catul De Doua Ori Mai Mic Decat Restul
Va Rog Ajutați-mă Dau 5 Stele! 14.Pentru N Număr Natural,arătați Că Următoarele Numere Nu Sunt Pătrate Perfecte :a) 6n+1;b)5n+2;c)6n+7;d)5n+7.
(3p) 3. Pe Laturile Triunghiului Echilateral ABC, Se Construiesc În Exterior Pătratele ABDE Şi ACFG, Iar CEO BG= (H). Demonstrați Că: A) BG= CE; B)
F1 Primeste Un X Natural Si Retuneaza In Parametrul Sc Si Nc Suma Cifrelor Si Numarul Cifrelor Lui X. Dau Coroana, Urgent!!!!!!
Am Nevoie De 30 De Propoziții Simple La Present Continouos!!! (Cu Fructe,legume, Meserii,obiecte Din Casa,clasa Etc) Va Rogg!!!! Primele 10 Cu To Be Si To Have
Stabilește 2 Asemănări Și 2 Deosebirir Între Islamism Și Creștinism
Bună! Aș Dori Și Eu Să Știu Cum Pot Să Pun Răspunsuri La Alții Care Pun O Intrebare,că Am Apăsat Toate Dar Tot Nu Știu.
URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9 Si 8
E DE CLASA A-3-A!!!!!! Un Țăran Culege Din Livadă 7239 Kg De Prune Își Oprește Pentru El 1205 Kg De Prune Vinde La Piață Cu 2354 Kg Mai Mult Decât Cea A Oprit I
3. Aranjați În Ordinea Crescătoare Mărimile Următoare: 1350kg/m3; 4,4kg/dm3; 0,5g\cm3; 13,6g\cm3; 0,7kg/dm3. 4. O Maşină Se Deplasează Cu Viteza De 54km/h. Ce D