RO Study
👤
Matei20052
Matei20052
28-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce animale pot găsi doar la munte
Răspuns :
Nickusornicku
Nickusornicku
28-10-2015
capra de munte,cocosul de munte,vulturul,ursul,rasul
Answer Link
Cretangabriel
Cretangabriel
28-10-2015
pasari caprioare urs vulpe etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alte Sensuri Pt Cuvantul Unde
6. Arătați Că Numărul N = (x⁷ +2x¹⁰ +4 ) (x⁷ + 2x¹⁰ +6) + 1 Este Un Pătrat Perfect , Pentru Orice Număr Natural X.VĂ ROG MULT !!! DAU COROANĂ , EVALUEZ 5 STELE
Vă Rog,doar Ăsta,am Un Rezultat,dar Nu Știu Dacă E Corect,dau Coroană,inimă Și 5 Stele!
Determinat3 Precizează În Ce Se Acordă Adjectivele De La Exerci-țiul 1 Cu Substantivul Determinat.Adjectivele: Primăvara Călduroasă, Pădurea Înverzită, Potecile
B) Roboțelul Are Înălțimea De 28 Cm, Iar Păpușa Este Cu 2 Cm Mai Înaltă.Ce Înălțime Are Păpușa?
16. Indică Substantivele Proprii Din Text, Precizând Rolul Acestora În Descriere
4Dacă A = 5, B Este Dublul Lui A, Iar C Este Suma Dintre A Și B, Calculează:5x A - 2 X Brc =
Transcrie Textul De Mai Jos, Trecand Verbele La Persoana A |||-a. Acorda Atentie Celorlante Modificari Necesare. Eu Ma Numesc FiLip. Ami Place Mult Sa Pictez. M
O Piramida Patrulatera Regulata Cu Inaltimea [tex]5 \sqrt{3} [/tex]si Apotema 10 Cm .aflati Aria Laterala Si Volumul Urgentttt
Completează Enunțurile Lacurile Tectonice Sau Format Lacurile Vulcanice Sau Format Lacurile Glaciare Sau Format Lacurile Relicte Sau Format Lacurile De Bara