RO Study
👤
Pisoiasul
Pisoiasul
28-10-2015
Geografie
a fost răspuns
Ce fel de brad sta in afara paduri
Răspuns :
Deli3
Deli3
28-10-2015
bradul de craciun
sper sa iti fie de folos!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Rolul Virgulei Din Versul : Şi, Cu Fiecare Tom,. : Mă Uit La Fiecare Titlu - Vârându-mi Nasul Și Si Labirint Și, Cu Fiecare Tom, Parcă M
Determinati Numerele Naturale Care Verifica Inecuatiile: a) (4-x)*0,4 Mai Mic Sau Egal 1; b) 0,2*(x+1)>0,7*(x-4).
Definiti Urmatorii Termeni : -zabranic -rascruci -a-si Cumpani -colosal -mistuitor -smiduri
1.Trei Pompe De Aceeasi Capacitate Umplu Un Rezervor In 25 H. Aflati In Cate Ore Vor Umple Acelasi Rezervor 5 Pompe De Aceeasi Capacitate. 2. Daca 5 Muncitori T
Imi Scrieti Va Rog Descrierea Soarelui? Please!
O Poezie Despre Carte Va Rog Mult ! Da Sa Fie Compusa De Voi!!! De 2-3 Strofe!!!!!!!!
Calculati:1:18;1:19;1:20
Intr-o Padure Sunt Fagi Si Stejari .Nr.fagilor Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Stejarilor,iar Diferenta Este De 3122. Afla Nr.arborilor. Va Rog E Urgent!!!!!
Ma Ajuta Cineva Si Pe Mine !! Suma A Trei Numere Este 177.300.Al Doilea Numar Este De Trei Ori Mai Mare Decat Primul, Iar Al Treilea De Doua Ori Mai Mare Decat
Care Este Forma Literara A Cuvintelor :varsatoriu ,omoraea , Varaea Si Nu Perdea , dar A Cuvintelor Cetise ,trambiti, Panea.VAROG AJUTATIMA IMI TREBUIE AZI