RO Study
👤
Expert2
Expert2
28-10-2015
Matematică
a fost răspuns
scrie cu cifre arabe nr.MDCCXXCIV
Răspuns :
Roby69
Roby69
28-10-2015
Ultimul "C" este pus gresit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Radu Are Sarcina De A Învăța 20 De Cuvinte Noi În Engleză. În Pri- Ma Zi El A Realizat Din Sarcină, 2 /5 Iar În A Doua Zi - 1/4 Din Sarcină. Câte - Cuvinte I
Am Nevoie De Un Desen Pentru Un Proiect La Fizica Si Nu Stiu Cum Sa Il Fac . Proiectul Este Despre Sunet Iar Desenul Trebuie Sa Contina Aceste Elemente : Frecve
Crezi Că Prietenia Dintre Doi Oameni Este Nai Importantă Pentru Dezvoltarea Personala? Motivează-ți Răspunsul În 50-100 De Cuvinte, Valorificând Textul 2
Determinați Numerele X,y,z Direct Proporționale Cu Numerele 2,3 Și 4 Știind. Ca: X+y+z=27
Dintr-o Clasă Cu 12 Băieţi Şi 13 Fete Sunt Aleşi La Întâmplare Doi Elevi. Care Este Probabilitatea Să Fie Aleşi Doi Băieți? (nota 7) 19 Într-o Urnă Se Află 4 Bi
M-am Gandit Sa Fac Un Experiment. Cat De Repede Se Raspunde La Intrebari. Intrebarea Mea Este: Cat Este 2 + 2 = ?, Primesti Intre 20 Si 40 De Puncte
Diferenta Intre Doina Si Propriu-zis?
Compune Probleme După Desene Și Rezolvă Una Dintre Ele
1. Pentru A Stimula Reducerea Consumului De Energie Electrică În Rândul Populației Prin Folosirea Becurilor Economice, Un Magazin A Decis Ca Preţul Unui Tip De
Identifica Toate Figurile De Stil Si Toate Imaginile Artistice Din Poezia De Mai Jos