RO Study
👤
Ioanabadea89
Ioanabadea89
28-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Cum se calculeaza 4+20/3=?
Răspuns :
Аноним
Аноним
28-10-2015
2+20/3=2+8000
=8002 sper ca este bun
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Toluen: Formula De Structura Formula Moleculara, Bruta Si Procentuala. Dau Coroana.
Ex 1: Read And Listen. Then Answer The Questions. 1 What Was Leonardo Da Vinci's Job ? 2. What Did He Paint ? 3. Why Does Kate Like Him ?
2. A) Ordonaţi Crescător Numerele Întregi: +5; -13; +2; -1; 0; +15; -10. B) Ordonaţi Descrescător Numerele Întregi: -15; +32; 0; -4; 2; 5; -7. Oti Numerele Într
FIGURI DE STIL: Comparatii Pt Cuvantul Albine. VA ROG CHIAR AM NEVOIE DE AJUTOR! (dau Coroana)
Care Este Cuvantul Cu Sens Opus Pentru Voios.
"socoti" Am Vazut La Evaluarea Nationala Ca Am Gresit Scriind Ca E Infinitiv, Mi Ar Putea Spune Cineva La Ce Timp E La Indicativ?
Scrie Fractiile Reprezentate De Partile Colorate
AE-EC, E E AC. Lungimea Segmentului DE Este Egală Cu: a) 6 Cm; b) 8 Cm; d) 12 Cm. B c) 10 Cm; DE 5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Paralelogramul ABCD În
Ana Si Roxana Merg La Librarie. Fiecare Fetita Isi Cumpara Cate O Carte De Povesti, In Valoare De 18 Lei Si 30 De Bani. Ana Ave 2 Bacnote A Cate 10 Lei, Iar Rox
Buna Seara! Ma Puteti Ajuta Cu Următoarea Problema: Suma Dintre Pătratul Lui -6 Si Clubul Lui 2 Se Înmulțește Cu -4. Din Rezultat Se Scade Suma Dintre -6 Si Clu