👤

O invitatie pentru un locuitor al altei planete.
Va rog ajutatimă!!!

Răspuns :

Draga locuitorule planetei Marte te invit la balul stiintific despre alte planete....am vrea ca tu sa ne povestești despre viata pe Marte.... sper ca o sa vii sa radem sa vorbim si sa dansam... te aștept cu nerăbdare ., cu respect, Elena... 

Sper ca te-am ajutat!! :) :D
Niss
                                                    Draga Martianule,

Nu stiu daca vei intelege aceasta limba, dar daca vei veni pe planeta noastra, sigur o vei intelege!!
        Ma numesc (numele tau) si locuiesc in (unde locuiesti). Te-as invita la noi in tara pentru o saptamana. Stai lnistit! Vei avea ce sa vezi. Avem o tara minunata, pe care o iubim cu totii. Avem munti, campii, dealuri si importante obiectie turistice cum ar fi: Castelul Peles, Castelul Bran, Castelul Hunedoarei, si munti: Bucegi, unde poti vedea Sfinxul, o sculptura naturala in piatra de forma fetei un om, si Babele, despre care vei auzi o legenda foarte interesanta. 
         Cand vii, imi poti aduce cateva poze cu planeta ta? Sunt foarte curioasa sa vad cum arata!! Cu siguranta nu la fel de frumoasa ca a noastra! Te astept!
                                                                                     Cu drag, ( numele tau )

Sper ca te-am ajutat si ca e cel mai bun raspuns. Succes!