RO Study
👤
Geo61
Geo61
28-10-2015
Limba română
a fost răspuns
care e diferenta intre realitate și fictiune
Răspuns :
Аноним
Аноним
28-10-2015
Realitatea este ceea ce se petrece acum, ceea ce este adevarat..Iar fictiunea putem spune ca este ceva imaginar sau ireal.(Care nu exista.)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sall.........elaboreaza Un Text Argumentativ Cu Proverbul:daca Pastrezi Copilaria Mereu Cu Tine,nu Vei Imbatrini Niciodata respectind Pasii1consider Ca.......(
Cine im Spune Rezumatul De I.l.caragiale Lantul Slabiciunilor
Va Rog Sa Imi Spuneti In Ce Raporturi Se Afla Termenii Pensionar Si Copil LOGICA Am Nevoie Urgent
Suma A Trei Numere Este 6026.Care Sunt Numerele,stiind Ca Suma Primelor Doua Este3022,suma Ultimelor Este 5009.
Intr-o Librarie Sunt 3 Elevi.Primul Cumpara Un Numar De Caiete,al Doilea Cumpara Cu Un Caiet Mai Mult Decat Primul , Iar Al Treilea Cumpara Cu Un Caiet Mai Mult
Buna! Am Nevoie De Ajutor Pentru Olimpiada La Romana, Ei Bine Am De Explicat Structura "O, Cat De Sus S-au Suit Dusmanoasele Stele.../ Nu Le Mai Vad, Le-am Uita
Suma A Diua Numere 857 Iar Diferenta Lor Este 343 Afla Cele Doua Numereproblema Se Rezolva Rin Metoda Figurativa
O Invitatie Neasteptata,compunere
Scrie Un Eseu De 5-8 Randuri In Limba Franceza Despre "parle De Ta Fete Prefere"
Calculati Masa De KCl Care Reactioneaza Cu 3.8 G F.